Fynsk formand forlader sin post i L&F Gris

Formand i L&F Centrovice, Torben Povlsen, træder ud af bestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris for at fokusere på det fynske landbrug.

Torben Povlsen har valgt at træde ud af bestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris.

Det melder Torben Povlsen, der også er formand i den fynske landboforening L&F Centrovice, i en pressemeddelelse.

Beslutningen er ifølge meddelelsen truffet ud fra en prioritering om at skrue ned for noget af sit bestyrelsesarbejde for i stedet at kunne lægge flere kræfter i at udvikle fynsk landbrug.

"I den kommende tid kommer jeg til at have fuldt fokus på landbrugspakken, opgaven med at løse udfordringen omkring kvælstofreguleringen og vores klimatilpasninger, og der har vi placeret L&F Centrovice i en position, hvor vi på flere områder er frontløbere i forhold til at trække toget", siger Torben Povlsen i meddelelsen.

"Det kommer til at tage nogle ressourcer og for at have plads til at gøre det, har jeg måtte foretage den prioritering at sortere noget af mit bestyrelsesarbejde fra", siger han. 
 
Torben Povlsen har siddet i bestyrelsen for L&F Gris siden 2014.

"Det har været en utrolig spændende tid, og jeg vil gerne takke alle i bestyrelsen for de mange gode år, vi har haft sammen i bestyrelsen", siger Torben Povlsen. 

Torben Povlsen beholder sin plads i primærbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, er fortsat bestyrelsesmedlem i Velas rådgivning, formand for Det Fynske Dyrskue og medlem i formandsskabet i Odense Fjord Samarbejdet.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle