Genvalgt: Makkerpar fortsætter i spidsen for Familielandbruget

Lone Andersen og Henrik Bertelsen fortsætter som formand og næstformand i Landbrug & Fødevarers familielandbrugssektion.

Familielandbrugssektionens formandskab består også de næste to år af det sammentømrede makkerpar Lone Andersen og Henrik Bertelsen.

Lone Andersen blev genvalgt som formand og Henrik Bertelsen som næstformand ved Familielandbrugets årsmøde mandag i Vingstedcentret - begge blev genvalgt uden modkandidater, da ingen af de i øvrigt foreslåede ønskede at modtage valg.

Lone Andersen er formand for Familielandbruget Vest-Jylland,  og Henrik Bertelsen for Familielandbruget SYDVEST.

Valget betyder, at Lone Andersen bliver en del af formandskabet på seks personer i det nye L&F 2.0, som træder i kraft efter årsskiftet, og at både hun og Henrik Bertelsen indgår i det nye forretningsudvalg på 30 personer i L&F 2.0.

Kampvalg om to poster

Mens spændingen om de to formandsposter var til at overse, var der til gengæld kampvalg om de to poster til et nyt, internt forretningsudvalg i Familielandbruget.

De to valgte skal sparre med formandskabet og være henholdsvis 1. og 2. suppleant for formandskabet.

Fem havde mod på posterne: John Nielsen, næstformand i VKST, Antoni Stenger formand for Sønderjysk Familielandbrug, Niels Jørgen Thomsen, formand for Østjydsk Familielandbrug, Anette Klausen, formand Familielandbruget MIDT-Jylland og Ole Karmsteen, formand Sjællandske Familielandbrug.

Valgets vindere blev John Nielsen, der er første suppleant, og Niels Jørgen Thomsen Østjydsk Familielandbrug, der er anden suppleant.

John Nielsen er i dag medlem af primærbestyrelsen, mens Niels Jørgen Thomsen er medlem af svineafgiftsfonden. Begge lovede at holde et vågent øje med formandskabet og glædede sig til opgaven tæt på L&F 2.0's maskinrum.

 

 

 

 

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle