Glæden er stor: En svømmetur i halmen

Malthe på næsten to år elsker høst og landbrug helt generelt.

"Imens vi spiste aftensmad, mente vores søn på knap to år, at han ville tage sig en svømmetur i halmen"

Sådan skriver Jesper Sørensen stolt om sin søn, Malthe Sørensen, der kan ses på de ovenstående billeder, som er indsendt til Skyd høsten. 

"Han nyder at være med i alt, der har med landbruget at gøre," fortsætter Jepser Sørensen. 

Malthe var kun seks måneder gammel, da han kørte med i traktoren for første gang. 

"Han nyder hverdagen her på gården. Og de første ord han har lært er traktor, rendegraver og mejetærsker," forklarer faren. 

"Han er ikke til at drive af en maskine igen, når først han har sat sig ind i den eller på den. Det bedste sted at sove er derfor også på skødet af mig i en maskine."

Veterinærforlig: Dygtige landmænd kan kalde sig elitebedrifter 13. december · 15:54

Det er vårbyghøsten på Gammelsøgaard, som Malthe bevægede sig ud i. Bedriften ejes af Jesper Sørensens egen far, Jan Sørensen, men hele familien hjælper til. 

Her driver de 500 hektar og kører pløjefrit system, hvor de dyrker græsfrø, korn og raps. Derudover producerer de 5500 slagtesvin om året. 

Med de indsendte billeder deltager Jesper Sørensen i Skyd høsten bedst. Her kan han både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu