Gods skærer millioner af prisen

Er man økonomisk velpolstret og med hang til jagt, er Nakkebølle Gods lige nu til salg til en pris, der er 10 mio. kr. lavere end den først udbudte. Med til godset hører over 100 hektar agerjord.

Prisen Nakkebølle Gods ved Faaborg på Fyn er faldet, efter ejendomsmægler Adam Schnack har valgt at barbere hele 10 mio. kr. af prisen.

Dermed ligger prisen nu på 80 mio. kr. for de 1124 kvadratmeter gods med 16 værelser, skriver Boliga.dk.

Med til ejendommen hører i alt 248 hektar, som fordeler sig på 115 hektar agerjord, 110 hektar vådområde, 85 hektar er sø og læhegn, mens vildtremisser og havenalæg udgør de resterende 23 hektar, skriver mægler Adam Schnack om Nakkebølle Gods.

Udover hovedhuset medfølger en række tilknyttede bygninger, der er indrettet som gæsteboliger, lader, staldbygning, garage, værksted og jagthus/gildesal.

Til sammen er der bygningsareal på ca. 3500 kvadratmeter.

Videre skriver mægleren, at de nuværende ejere har fremdyrket "sublime betingelser" for især ande- og fasanjagt.

Filminstruktør Constantin Preben Philipsen tæller blandt de tidligere ejere, og da han ejede godset fra 1955 til 1968 havde blandt andre Dirch Passer, Preben Kaas og Buster Larsen deres gang på stedet, lyder det videre.

Se dronevideo af Nakkebølle Gods her:

 

 

OBS. Rettet 2/11 kl 9:50: Nakkebølle Gods var ikke Danmarks dyreste ejendom til salg, før prisen blev sat ned. Redaktionen er blevet gjort opmærksom på, at Lynderupgaard Gods er til salg for 185 mio. kr. Landbrugsavisen.dk beklager fejlen.

Emneord

video

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle