Gods til salg igen - nu kan du købe landbrugsjorden separat

Nakkebølle Gods er kommet på markedet igen og denne gang er godset også til salg uden jord og de godt hektar jord kan også erhverves separat.

Nakkebølle Gods er kommet på markedet igen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det fynske gods, der ligger i første række til Nakkebølle Fjord i Faaborg- Midtfyn Kommune blev først sat til salg i januar 2018.

I første omgang blev det 460 år gamle gods udbudt til salg for 90 millioner kroner, men blev i november 2018 sat ned med 10 millioner kroner. 

I 2021 var godset stadig salg, dog hos en ny mægler, men i foråret 2022 blev det pillet af markedet igen. 

Nu er det til salg igen, men i en lidt anden konstellation. 

Det fortæller Unni Thobo-Carlsen, der er indehaver af liebhavermæglerbutikken Unni Estates, der har den herskabelige ejendom til salg.

- Vi har valgt at sætte det fine hovedhus med den omkringliggende jord på 36,6 hektar til salg for sig selv. Det åbner op for flere muligheder og kunder, som måske godt kunne tænke sig et gods på Fyn, men ikke nødvendigvis de 211 hektar landbrugsjord, der hørte med i det gamle udbud, siger hun til Boliga.dk.

- Det kan være en køber, der bor et andet sted, men leder efter noget at investere sine penge i. Det ville være oplagt at bruge godset som en ekstra bolig eller for eksempel til konferencer og lignende, siger Unni Thobo-Carlsen.

Boliga oplyser til landbrugsavisen.dk at det også er muligt at erhverve jorden alene, men at der ikke er lavet et udbud på det. Interessede kan bare henvende sig til mægler.

Landets dyreste landejendom

Det milliondyre prisskilt på 45 millioner kroner, der følger med nyudbudet af Nakkebølle Gods, gør det til den absolut dyreste landejendom, der lige nu er til salg på det offentlige boligmarked ifølge Boliga.dk.

For beløbet får køber over 900 kvadratmeter bolig, et ridehus, et stråtækt gæstehus og en beliggenhed helt ud til det Sydfynske Øhav udenfor Faaborg.

Se det historiske Nakkebølle Gods her.

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle