Ønskes høj fordøjelighed, skal vårbyggen høstes ved begyndende skridning eller lidt før. Til kvier og kødkvæg går det at vente, til stakken er helt igennem.
Forpasses disse stadier, bør byggen stå til helsæd, når kerner har ’oste-konsistens’.
Søg på Landbrugsavisen
Ønskes høj fordøjelighed, skal vårbyggen høstes ved begyndende skridning eller lidt før. Til kvier og kødkvæg går det at vente, til stakken er helt igennem.
Forpasses disse stadier, bør byggen stå til helsæd, når kerner har ’oste-konsistens’.
Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.
Kommentarer