Grøntsagsgigant overtager lokalt hotel

Danmarks største frilandsgartner Axel Månsson har overtaget det lokale Hotel Dalgas i Brande.

Den økologiske grøntsags- og ægproducent Axel Månsson har købt Hotel Dalgas i Brande.

Ønsket er, at der skal skabes 'en rød tråd' mellem produktionen af økologiske æg og grøntsager på bedriften og videre til restauranten og hotellet midt i byen.

"Vi er glade for, at Marianne og Arne Andersen har valgt at sælge Hotel Dalgas til os, efter næsten fyrre års virke på stedet. Efter et kort og konstruktivt forhandlingsforløb har vi aftalt at overtage Hotel Dalgas allerede den 1. september 2020. Hos os er der fortsat mange drømme og tanker som skal bundfælde sig, før vore planer for hotellet er helt på plads", skriver Axel Månsson i en pressemeddelelse om købet.

Hoteldrift er nyt for garneren, der gerne vil være med til at skabe mere liv i byen.

"Kontakten med kunderne i gårdbutikken og et positivt samspil med vore gæster ved talrige arrangementer, har inspireret os yderligere til at kombinere økologisk jordbrug og råvarer, med gæster og madoplevelser", udtaler han.

Det er Axel Månssons søn, der bliver bestyrer for hotellet.

Axel Månsson driver 1.550 hektar, hvoraf økologisk salat, løg og kål udgør hovedparten. Derudover hører der også økologiske høns til bedriften.

Obs. Artiklen er rettet 20. august kl. 21.34. Kyllingeproducent er rettet til ægproducent.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle