Green Product ansætter ny direktør

Eksportfirmaet Green Product har ansat en ny direktør.

Bestyrelsen for Green Product A/S har ansat Henning Post (49) som ny direktør.

Henning Post er uddannet skov- og landskabsingeniør fra 1996, og har været ansat i Skovdyrkerne MIDT siden han afsluttede sin uddannelse.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Som skovfoged har Henning i mange år haft en nøglerolle som rådgiver og dyrkningskonsulent for Skovdyrkernes juletræsproducenter i den midtjyske skovdyrkerforening, samtidig med at han har været en bærende kraft i salget af Skovdyrkernes samlede eksportvolumen gennem Green Product A/S, særligt til Tyskland.

For bestyrelsesformand for Green Product A/S, Søren Christiansen, er det først og fremmest Hennings solide kendskab til eksportmarkederne og de gode relationer til selskabets kunder, samt Hennings ambitioner på Green Product A/S' vegne, der gør ham til bestyrelsens førstevalg:

"Efter en grundig ansættelsesproces med en kreds af kvalificerede ansøgere er bestyrelsen meget tilfreds med at kunne sætte Henning i spidsen for udviklingen af Green Product A/S. Henning kender branchen, virksomheden og Skovdyrkernes værdigrundlag til bunds, og han har herudover nogle personlige egenskaber, som vi sætter stor pris på. Henning er meget seriøs og arbejdsom, og han har de bedste forudsætninger for at føre Green Product A/S videre frem – til gavn for alle Skovdyrkernes juletræs- og pyntegrøntsproducenter", udtaler bestyrelsesformanden.

Henning Post starter i jobbet med det samme. Hans første opgave som direktør bliver at repræsentere Green Product A/S under Langesømessen, som afvikles i dag, torsdag den 15. august.

Henning Post afløser Brian Boeberg, som pr. 1. august er ansat som direktør i SilvaTrees Danmark ApS.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle