Advarer kolleger: Pas på PTO-skærmen

Landmand oplevede, at skærmen blev omdannet til farligt våben.

En landmand oplevede forleden en skræmmende ulykke med sin PTO-skærm på brakpudseren.

Landmanden – der ønsker at være anonym – har derfor sendt sine fotos til Landbrugsavisen.dk for at advare kolleger om, at PTO-skærmen bør være i orden – især nu, hvor mange skal ud og slå brakmarker.

Landmanden var fredag ude at køre og slå brakmarker med sin Spearhead-brakpudser, hvor PTO-skærmen – der normalt er fikseret til traktoren med en kæde - pludselig kører rundt og spinder slangerne rundt om med høj fart.

Landmanden fortæller, at han var skræmt over, hvor store kræfter der var på spil – og hvis en person stod tæt på, kunne vedkommende være blevet slået ihjel, skønner han.

Han glæder sig over, at der ikke skete mere, end der gjorde – og vil gerne lægge billederne frem for at vise, hvor vigtigt det er, at PTO-skærmen er i orden på maskinerne.

Fejlen lå i, at skærmen ikke var korrekt spændt til traktoren, vurderer landmanden. Han vurderer, at han nok burde have købt en ny skærm til PTO’en.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle