
Fur Bryghus har fået leveret ni frilandsgrise, der skal gå fri i området omkring bryghuset, skriver Skive Folkeblad.
Bryghuset vil gerne være mere bæredygtigt og har derfor fået leveret grisene fra deres samarbejdspartner Ausumgaard. Grisene skal spise rester fra bryghusets restaurant.
"Det lille grisehold er et led i at blive mere bæredygtige her på Fur Bryghus. De skal have alt inden for kartoffelskræl og grøntsagsrester, som vi genererer i løbet af sæsonen. Plus lidt mere. Slutningen på det hele er selvfølgelig, at grisene bliver en del af vores julefrokostbuffet, når vi kommer så langt. Men indtil da vil de få et liv under granerne, og de kan bruge tiden på at rode i skovbunden og leve livet med krølle på halen. Vi håber også, vores gæster vil finde det sjovt at følge grisenes opvækst her på Fur Bryghus," fortæller forretningsfører Per Kristensen til Skive Folkeblad.
Fur Bryghus ligger på øen Fur i Limfjorden nord for Skive, hvor der bliver brygget specialøl.
Kommentarer