Dansk Svineavl og Danbred Opformering fusionerer

DanBred Avl og Opformering samler fremover både avlere og opformeringsbesætninger.

Færre dobbeltfunktioner og en strømlinet organisation, der kan tale med en stemme.

Det er i korthed det som direktør Hans Aarestrup forventer efter denne uges endelige godkendelse af, at Dansk Svineavl og DanBred Opformering fremover går sammen og kalder sig DanBred Avl og Opformering.

- Tiden var løbet fra to foreninger, som på rigtig mange områder havde samme mål, formulerer han.

Direktøren ser sammen med den nye formand, Claus Petersen, og den nye næstformand, Peter Nøhr Andersen, frem til at få strømlinet arbejdet, så mange af de tidligere dobbeltfunktioner kan undgås.

Han forventer også, at det bliver lettere for de to tidligere foreningers mange samarbejdspartnere, kun at skulle henvende sig et sted i fremtiden.

- Uanset om det var DanBred, dyrlæger, Landbrug og Fødevarer eller andre, så skulle de ofte snakke med begge foreninger. Fremover kan de nøjes med et sted, siger Hans Aarestrup, der alene af denne grund forventer, at den nye forening får større indflydelse end de to gamle foreninger havde tilsammen.

Han betegner den nye forening som en leverandørforening, hvor der laves avlsarbejde, og som har fokus på alle opgaver, der har med produktion og salg af avlsdyr at gøre.

- Vi skal ikke som sådan være politiske, men have øjnene rettet mod de faglige og økonomiske forhold, der vedrører vores medlemmer, forklarer han.

Faktaboks

DanBred Avl og Opformering

Forening dannet ud af Dansk Svineavl og DanBred Opformering.

Cirka 50 medlemmer.

Formand Claus Petersen, nfm. Peter Nøhr Andersen.

Direktør Hans Aarestrup.

Chefkonsulent Kasper Panduro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle