DC-konkurrent udbygger slagteri 130 km fra grænsen

Tönnies vil udbygge deres slagteri i Kellinghusen.

Topchefen for Tönnies, Clemens Tönnies, fortalte i går et under et topmøde i Kellinghusen, at koncernen har planer om at udbygge storslagteriet i byen. Det skriver Jydske Vestkysten.

Kellinghusen ligger i Holsten, mellem Itzehoe og Neumünster, 130 km fra Padborg. Slagteriet er ejet af samme firma, der står bag SB Pork i Brørup.
 

"Det er vigtigt, at vi har store koncernejede slagterier i delstaten. De er de eneste, der kan løfte opgaven under de nuværende rammebetingelser," sagde den slesvig-holstenske landbrugs-og miljøminister, Robert Habeck (De Grønne).

Den danske eksport af slagtegrise er meget begrænset. Det er fortrinsvis smågrise til opfedning, der køres til enten Polen eller Tyskland.

Emneord slagtning

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle