DCs kommunikations-direktør stopper

Kommunikationsdirektør vil være selvstændig efter ti år som slagterikoncernens ansigt udadtil.

Kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes stopper i Danish Crown.

Efter ti år hos slagteriselskabet vælger hun at stoppet for at blive selvstændig ved udgangen af november.

»- Det har været en fantastisk og lærerig oplevelse at være med til at skabe nye værktøjer og sætte Danish Crown på kortet på en ny måde. Men nu trækker det i mig for at prøve kræfter med nye opgaver i et andet regi. Efter nøje overvejelse bliver det i rollen som selvstændig kommunikationskonsulent, når vi har afrundet det gode samarbejde i Danish Crown familien,« siger Anne Villemoes i en udtalelse fra slagteriet.

Anne Villemoes kom til Danish Crown for ti år siden som kommunikationsansvarlig. Hun har gennem hele sin tid i slagterikoncernen insisteret på, at slagteriet skulle være ærlig i sin kommunikation til omverdenen. Og hun har ikke været bange for også at stille krav til baglandet i form af svineproducenter og ansatte.

Kjeld Johannesen, administrerende direktør i Danish Crown er ikke i tvivl om Anne Villemoes’ betydning for koncernen.

»Anne har sat sit tydelige præg på koncernens ansigt – og på det mindset, der i dag er med til at definere hele vores værdikæde. Det var Anne, der for en årrække siden introducerede den ene sætning, der samler både vores kerneforretning og vores værdisæt – It’s All About Food - og det er hende, der igennem årene har sørget for, at det i dag gennemstrømmer vores måde at arbejde på – og de signaler vi sender. Og det er et markant fingeraftryk, hun på den måde har sat på koncernen,« udtaler han.

Emneord danish crown

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle