Debutant garanterer skridsikkerhed i grisestalden

Messedebutant vil have mere gummi i grisestaldene.

Det vil i høj grad løfte dyrevelfærden og trivslen i grisestalde at lægge gummi ud på spaltegulvet.

Det mener P. J. Burke, som er salgsdirektør i det irske inventarfirma Easyfix. Firmaet udstiller for første gang på Agromek og håber at skabe interesse om deres produkter til såvel grise som kvæg.

Til grisestaldene tilbyder de et særligt gummigulv, som man selv kan lægge ud ovenpå spalterne. Gummigulvet består af sektioner, som monteres med plastikankere under spalterne.

- Det er ret simpelt, så man kan sagtens lægge det selv, betoner P.J. Burke.

Firmaet har netop opgraderet gummigulvet ved at indsætte stål, hvor gummispalterne sættes fast. Opgraderingen gør gulvet en smule tungere, så det ligger fast, og grisene ikke kan løfte det op.

Ifølge messedebutanten Easyfix gavner det grisenes velfærd, når de kan gå rundt på gummi fremfor det ufleksible betongulv.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle