Det her er genialt: Så fik jeg prøvet en ost med gris

Ugen På Spidsen: Udvikling inden for produkter med grisekød halter, mener ugens klummeskribent på Gris, som har set mod mejeriernes produkter, hvor det ikke skorter på nye ideer.

Flittige læsere af denne klumme kender godt mit standpunkt. Jeg savner produktudvikling af de mange forskellige udskæringer, som en gris muliggør.

Der er ganske vist en produktlancering i ny og næ, som ser dagens lys, men antallet af nylanceringer er efter min bedste overbevisning langt færre end dem, mejerierne præsterer.

Jeg har i august dokumenteret, at de danske...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle