Efter Kina-importnedtur: Har de danske slagterier stillet sigtekornet rigtigt?

Ugen På Spidsen: Kinas import af grisekød er faldet kraftigt siden toppen i 2020, og derfor er det godt at konstatere, at Danmark tilsyneladende ser ud til at have drejet sin eksport i tide, vurderer ugens klummeskribent på Gris.

Kina forventes at øge sin eksport af grisekød en smule i løbet af i år. En stigning på to procent, lyder vurderingen fra det amerikanske landbrugsministerium USDA. 

Det lille plus ændrer ikke på, at Kinas fantastiske importstigning for en håndfuld år siden som følge af udbruddene af afrikansk svinepest er bremset så kraftigt op, at lande, der tidligere har satset på en stor eksport af grisekød til Kina, bør se sig godt for og finde nye afsætningskanaler.

Danmark er en af...

Er du allerede medlem eller abonnent? Så klik på login


Køb adgang til denne artikel

Prøv Gris digitalt i 30 dage

Oven i får du:
  • Fuld adgang til Gris universet
  • Gris som e-magasin
  • Ugentlige nyhedsbreve fra Gris
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Prøv 30 dage for 30 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle