Efter tab af leverandør: Stor griseproducent overvejer tæt samarbejde med soholder

Svend Amstrup Jensen mangler en smågriseleverandør fra februar. Slagtegrise giver ham et vigtigt ekstra ben i hans butik, men han overvejer et tættere samarbejde med en soholder, fortalte han på grisekongressen.

Midt i en historisk krise for dansk produktion af slagtegrise var der ingen slinger i valsen for Svend Amstrup Jensen, da han var en af to yngre producenter af slagtegrise, som på Grisekongres 2023, talte varmt for slagtegrise.

For Svend Amstrup Jensen, der på 16. år som selvstændig har opbygget en slagtegriseproduktion med 37.500 slagtegrise fordelt på seks ejendomme, 2.200 slagtekalve på tre ejendomme og 900 hektar planteavl, udgør slagtegrisene et vigtigt ben for sin forretning, der...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle