Er vi gode nok til at sælge dansk grisekød?

Ugen På Spidsen: Europæiske konkurrenter ser ud til at klare sig langt bedre på vigtige eksportmarkeder. Hvorfor er vi ikke bedre, spørger ugens klummeskribent på Gris.

De fleste danske griseproducenter med slagtegrise må have en underlig fornemmelse i maven oven på årets første tre måneder, hvor noteringerne hos flere af vores europæiske konkurrenter er skudt i vejret til rekordniveauer, mens den danske notering slet ikke har kunnet følge med.

Frustrationerne er store i producentkredse, og jeg kommer i denne klumme kun til at smide mere benzin på bålet. 

Beklager, men jeg undrer mig oprigtigt over, at dansk grisekød, der jo skulle være...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Vil du læse mere?

Artiklen er forbeholdt vores abonnenter på magasinet Gris.
Prøv et online abonnement i 30 dage og læs videre inden for få minutter.
Prøv 30 dage for 30 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle