Få fintunet dit sohold på seminar

Hør om den gode start på livet, og hvordan soen lever længere på So-seminaret i Fredericia 22. marts.

Der er lagt op til en god buket indlæg om højere produktivitet i soholdet, når Seges inviterer til So-seminar i Messe C i Fredericia 22. marts.

Man kan høre om håndtering af prrs i soholdet, om at give grisen en god start på livet og om at få søerne til at leve længere.

Der er også indlæg om fodring af drægtige søer i relation til deres præstation omkring faring og om fodringsstrategi i relation til at opnå høj egenfravænning hos soen.

Der er også avlsmæssige fif omkring den højproduktive so.

Endelig slutter dagen af med et praktisk indlæg fra staldgangen, hvor Lene Tærsker Madsen, Hasbjerggaard, fortæller om sine bestræbelser på at kombinere høj egenfravænning og lav dødelighed i farestalden.

»Vi glæder os til igen at kunne mødes fysisk og fortælle om de seneste resultater og erfaringer fra danske besætninger«, lyder det fra Nicolai Weber, Landbrug & Fødevarer, Gris, der selv holder indlæg om prrs i soholdet.

Han understreger, at indholdet i de ni indlæg på seminaret er tilrettelagt, så det i størst muligt omfang kan anvendes direkte i besætningerne.

Man kan tilmelde sig på www.soseminar.dk

Faktaboks

So-seminar

  • Tirsdag 22. marts kl. 09-16
  • Messe C Fredericia
  • Tilmelding på www.soseminar.dk

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle