Færre grise: Vi risikerer at mangle kritisk masse

Topledelsen i L&F Gris erkender, at prisen på grisen bestemmer, om den bliver solgt til eksport eller slagtet i Danmark, men færre slagtegrise giver udfordringer for forskning og innovation.

Debatten om færre danske slagtegrise har fyldt ganske meget i medierne, i takt med at flere har opgivet deres produktion, og slagterierne meldte om katastrofalt få grise, der i sidste ende kostede slagteriet i Sæby livet.

På Grisekongres 2023 var emnet også fremme, da Erik Larsen, formand for L&F Gris, og Christian Fink Hansen, sektordirektør i L&F Gris, i sessionen ’Vores fremtid’ besvarede spørgsmål fra tilhørerne og forholdt sig til en række video-indslag. Et af dem var fra...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle