Filipinsk svinebonde skræmt af nyfødt gris - ligner elefant

Gris blev født med to øjne i en enkelt øjenhule samt et snabellignende lem i panden, og afgik hurtigt ved døden

Nogle gange går det ikke helt efter planen i naturen, og det oplevede en filipinsk svinebonde på nærmeste hold for nylig.

En nyfødt gris med et bizart udseende skræmte nemlig med god grund både svinebonde og det meste af landsbyen.

Det fortæller avisen Daily Star.                                 

Grisen blev født med to øjne placeret i en enkelt øjenhule, og ud af panden voksede et snabellignende lem. Dyret var desuden udstyret med en lang, spids snude og havde et andet lem placeret tæt på munden.

Farmeren tog en video af den elefantlignende gris, se den her

Svinebonden var usikker på, hvordan han skulle forholde sig til grisen, og om andre dyr også var syge. Han tilkaldte myndighederne, men inden en repræsentant nåede frem, var elefantgrisen afgået ved døden.

"Vi prøvede at genoplive grisen, fordi vi gerne ville bruge den til forskning, men desværre lod det sig ikke gøre," siger James Embate, husdyrtekniker, der tog ud for at tjekke den usædvanlige gris.

Soen og de øvrige pattegrise i kuldet blev også tjekket, og de var normale og i en god tilstand.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle