Griseproducent ny næstformand: Jeg skulle ikke bruge lang tid på at beslutte mig

HC Gæmelke er en branchekendt griseproducent med bred erfaring med organisationsarbejde. Tidligere på året blev han valgt ind i L&F Gris’ sektorbestyrelse og blev efter konstitueringen næstformand. Han er glad for at have trukket i arbejdstøjet for den del af landbruget, som er hans store passion.

Hvorfor valgte du at stille op som kandidat til bestyrelsen i L&F Gris?

- Da den hidtidige næstformand Allan V. Pedersen valgte ikke at genopstille, kom muligheden, og da skulle jeg ikke bruge lang tid på at beslutte mig. Jeg har siden 2011 i organisationssammenhænge arbejdet med den brede dagsorden i landbruget med klima og vandmiljøet, og den er også vigtig, men jeg glæder mig helt vildt til at gå i dybden med grisene, der er det fagområde i landbruget, som har min...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle