Kendt griseproducent fremviser renoveret staldanlæg

Heine Kjeldgaard har overtaget en soejendom, der er blevet opbygget til en slagtegrisestald. Ejendommen på Mors fremvises fredag.

Fire lejemål er på Heine Kjeldgaards bedrift Hanghøj Svineproduktion ved at blive erstattet af et nyrenoveret staldanlæg, der i fremtiden kommer til at huse hans årlige produktion af cirka 22.000 slagtegrise.  

Den 34-årige morsingbo, der for tiden er en del af BASF’s Follow a farmer-kampagne og også tidligere har været oplægsholder på Viden på tværs, har siden årsskiftet haft Gråkjær til at renovere en tidligere soejendom, som Heine Kjeldgaard har overtaget, til en ejendom med slagtegrise.

5.000 stipladser og 16 sektioner samt udlevering bliver det til, når hele ejendommen står færdigrenoveret senere på året.

I første omgang er en række sektioner klargjort til de første grise, der ventes at blive indsat 25. maj. 

Hele bunden er taget ud af anlægget, der er ny bund med gyllerør og gyllekøling, frikøler, combi-diffus-ventilation og to færdigfoder-siloer er installeret.  

Åben stald-arrangementet finder sted på adressen Vittrupvej 25, Nykøbing Mors i tidsrummet kl. 11 til 15.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle