Måske Østeuropa kan blive nyt marked for dansk grisekød?

Ugen På Spidsen: Østeuropa mister sammen med resten af Europa grise. Måske regionen er en mulighed for dansk afsætning af grisekød, hvis andre markeder svigter, spørger ugens klummeskribent på Gris.

Selvforsyningsgraden rasler ned i Europa i takt med, at der meldes om vigende grisebestande. Danmark er i den grad selv ramt af et faldende antal slagtninger, men der er måske ved at opstå gode afsætningsmuligheder inden for Europas grænser.

En detalje fra Danish Crown i forbindelse med torsdags-nyhedsbrevet i sidste uge er muligvis et vigtigt tegn.

I hvert fald var meldingen fra slagterigiganten i Randers, at den nuværende efterspørgsel på grisekød blandt andet drives af...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle