Mere SVIN for pengene i 2018: Faglige ekspertråd, dagbøger, nyheder og arkiv - hver dag

Abonnenter på fagmagasinet SVIN får i 2018 en anderledes og udvidet service med gratis adgang til masser af artikler med faglige nyheder, gode råd, dagbøger og meget mere på vores hjemmeside svinplus.dk. På print samler vi indsatsen en smule.

Kære abonnent på fagmagasinet SVIN

Som læser får du i 2018 adgang til en anderledes og udvidet service for dit abonnement.

Du har fri adgang bag login til alle de mange faglige artikler, der hver dag publiceres på hjemmesiden svinplus.dk - også artikler, andre skal betale for.

Svin Plus - dine daglige faglige opdatering

På svinplus.dk får du en daglig opdatering af udviklingen på markederne, leveret af eksperterne fra Agrocura.

Du kan følge med i dagbøger fra danske kolleger på landbrug verden over.

De bedste konsulenter fra landets rådgivningscentre leverer opdaterede råd.

Hver uge lægger magasinernes redaktører op til debat med et skarpt indlæg, som du er mere end velkommen til at kommentere.

Og det er også på hjemmesiden faglig webredaktør Stig Bundgaard og hans kolleger sørger for en daglig nyhedsopdatering indenfor dit fagområde.

Alt sammen kan du få leveret gratis i din mailboks ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, der udkommer to gange om ugen.

Skal du bladre tilbage i tidligere udgaver af magasinet, kan du også finde det på Svin Plus. Her ligger alle tidligere numre fra 2015 og frem lige til at søge i. Også Special-numre, der giver dybere overblik over tendenserne indenfor fodring og staldindretning.

12 numre på tryk

På tryk samler vi indsatsen en smule.

Du vil stadig modtage to Special-numre om året. De to numre erstatter det almindelige magasin i én måned om foråret og en måned om efteråret.

Det almindelige magasin udkommer 10 gange. Samlet udkommer fagmagasinet SVIN i 2018 altså tolv gange med posten – plus altså hver eneste dag på nettet.

Har du brug for hjælp til at logge på markplus.dk, så tøv endelig ikke med at skrive til plus@landbrugsmedierne.dk – så hjælper vi dig hurtigt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle