Når alt alligevel er i spil: Bør slagterierne producere egne grise?

Ugen På Spidsen: Danish Crowns selskabsstruktur diskuteres i disse uger. Måske bør høj kapacitetsudnyttelse på slagterierne også drøftes, og her kan den spanske integratormodel overvejes, skriver ugens klummeskribent på Gris.

Jeg tager forbehold med det samme: Det er kontroversielt at tage den spanske integratormodel i sin mund i et land, hvor andelsbevægelsens ejerskab i landbrugets betydelige selskaber fortsat fylder rigtig meget.

Men nu når diskussionen om Danish Crowns selskabsstruktur og formandsprofil raser heftigt, så kan jeg lige så godt smide bomben: Hvorfor ikke lade slagterierne opføre nye, effektive stalde til slagtegrise for at få fyldt slagtekæderne?

NNF kunne være medsponsor....

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle