Nu kan du få en soldrevet foderautomat til smågrisene

En soldrevet foderautomat giver mulighed for at tilbyde vådfoder til smågrise på friland, og det er en stor hjælp i forbindelse med fravænning.

Det britiske firma Quality Equipment har udviklet en soldrevet foderautomat efter ønske fra frilandsproducenter. 

Solpanelet kan drive op til ti foderautomater. Det er monteret på en ramme, som kan foldes ind og transporteres med frontlæsser.

To foderautomater kan fodre op til 120 smågrise med friskblandet vådfoder. Kravet er blot, at automaten er fyldt op med foder og vand, og med et tryk på minimum én bar, fortæller netmediet pig333.com

Med den soldrevne foderautomat får frilandsproducenter, specielt med produktion i telte, et værktøj, som de ikke tidligere har haft adgang til, nemlig en velfungerende foderautomat, som kan tilbyde smågrisene vådfoder i perioden efter fravænning - og som særligt kan hjælpe smågrise, der er bagud.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle