Ny app skal gøre det nemt at registrere svineflytninger

Fødevarestyrelsen er klar med en ny app, der gør det nemt at melde flytninger af svin til myndighederne.

Fremover vil det kun kræve få tryk på telefonskærmen, når du skal give Fødevarestyrelsen besked om flytning af svin. Det kan fx være, hvis du køber svin, eller hvis du flytter dem mellem dine egne besætninger.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Appen letter svineproducenternes registrering af svineflytninger. Både fordi flytningerne kan registreres med det samme ude i stalden, og selve registreringen er hurtigere.

Ved hjælp af appen kan man også oprette, godkende og afvise leveringserklæringer.

Tidligere registrerede flytninger kan bruges igen, så der bliver færre tast på telefonen, hvis man flytter svin til de samme besætninger flere gange. Hvis telefonen ikke har netforbindelse, kan flytningen indtastes og gemmes. Når telefonen igen får netforbindelse, bliver flytningen automatisk registreret.

Appen hedder Flytning af svin og er lavet til både iPhone og Android. Den kan findes i App Store eller Google Play og er gratis.

For at kunne bruge appen, skal man først oprette sig som "Mobilbruger" på Svineflyt.fvst.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle