"Min farfar er blind på det ene øje, fordi han glemte sikkerhedsbriller"

For at nå målsætninger i grisestalden er det vigtigt, at lederen mener de ting, der bliver sagt, og også går forrest i at udføre dem, påpeger rådgiver. Se syv konkrete tips til, at du som leder kan hjælpe de ansatte til at udføre de ønskede handlinger.

Af Kristian Nielsen, griserådgiver, Velas

Hvordan får du dine ansatte til at udføre en ønsket handling?  Det er, blandt andet, hvad begrebet "nudging” handler om.

Nudging er fx skraldespanden med den store tragt, der ligner en sulten bjørn. Eller opdelingen af parkeringspladsen med streger.

Som leder er du nødt til at dele vigtige opgaver ud til andre. Det er dit ansvar at sørge for, at dine ansatte fx bruger de nødvendige og lovbefalede værnemidler.  Men...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle