Full-line producent: Vi er igen fri for PRRS efter sanering

Den bedste nyhed længe tikkede ind i min indbakke først i oktober. De sidste blodprøvesvar på saneringen for PRRS og Mycoplasma lungesyge. Både vores sohold og klimastald har nu ren blå sundhedsstatus, skriver dagbogsskribent for magasinet Gris, Martin Lambert Pedersen.

Af Martin Lambert Pedersen, direktør, Dynagro

Saneringen for PRRS har været lige efter bogen i soholdet, hvor det gik ret let og smertefrit. Til gengæld har det trukket tænder ud i klimastalden, som har været positiv, siden vi fik Hatting PRRS i 2019.

Soholdet blev også dengang saneret relativt hurtigt, mens klimastalden, som ligger på en separat ejendom, ikke blev fri. I 2022 fik vi så nysmitte ind i soholdet og måtte en tur ned at vende igen.

Denne gang er det heldigvis...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle