Soholder hjælper med ny griseviden: Det er med til at udvikle os og holde os skarpe

Ved Brønderslev har Martin Andreasen gennem mange år åbnet sin sobedrift for Den rullende Afprøvning. Han ser kun fordele ved at være afprøvningsvært og har senest stillet sine grise til rådighed for en afprøvning om fordøjeligt lysin i drægtighedsfoder.

En række bedrifter i hele landet bidrager løbende til, at der genereres ny viden til griseproducenter via Den rullende Afprøvning.

En af de gårde har Martin Andreasen, Brønderslev, for bordenden, og han har bænket sig en formiddag i frokostrummet sammen med sin driftsleder Tommy Pedersen.

De har taget imod Thomas Sønderby Bruun, chefkonsulent hos Seges Innovation og Seges-teknikerne Ann Freja Mørch og Erik Bach, der har udført en stor del af de omkring 10.000 vejninger af...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle