Soseminar har fokus på fortsat stigende produktivitet

Seges Svineproduktions soseminar 21. marts har fokus på at fastholde en fortsat stigende produktivitet.

Kuldene bliver større og større, og den udvikling lægger et voldsomt pres på farestaldene, som måske er bygget til 28 grise pr. årsso.

Presset kan øge pattegrisedødeligheden, altimens fravænningsvægten også falder.

Ovennævnte er en problemstilling, som en del soholdere kan nikke genkendende til, og den stigende produktivitet er omdrejningspunktet, når Seges Svineproduktion vanen tro inviterer til soseminar på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia 21. marts.

Sektordirektør Christian Fink Hansen fra Seges Svineproduktion indleder dagen og fortæller om retningen for de indsatsområder inden for smågriseproduktion, som Seges Svineproduktion har fokus på.

Tilpasning af soanlægget og holdstyring samt korrekt foder til soen er andre emner, der tages grundigt under behandling ved arrangementet.

Soseminaret rundes af med dyb inseminering og den tidligere professionelle cykelrytter Allan Johansen, der forsøger at koble cykling med søer.

Tilmelding via svineproduktion.dk skal ske senest 12. marts.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle