Stort årsmøde for griseproducenter vender tilbage

DanVets årsmøde afholdes i marts efter sidste års aflysning.

Sidste år kom coronasmitten i vejen, men i år gennemfører dyrlægerne hos DanVet deres årsmøde, som vanen tro finder sted på Pejsegården i Brædstrup 4. marts.

Årsmødet går i folkemunde for at være det arrangement, der samler flest griseproducenter, hvis man ser bort fra Grisekongressen.

Op mod 600 har deltagerantallet lydt på ved tidligere DanVet-årsmøder, der er spækket med faglige indlæg. Det er også tilfældet i årets udgave, som igen bliver med flere spor - to danske spor og et spor, der har foredrag på engelsk og henvender sig til de mange udenlandske medarbejdere.

Som noget nyt i år holdes tre såkaldte rundbordssamtaler om emnerne zinkfri fravænning, sodødelighed og optimering af slagtegriseproduktion.

Dyrlæger, praktikere og konsulenter

DanVet stiller selv op med en række af deres dyrlæger som indlægsholdere - bl.a. med nye data fra deres egen DanVet Research om polte og sodødelighed.

Et andet aktuelt emne om vaccination mod fravænningsdiarré har Jens Sørensen fra DanVet som oplægsholder.

Ellers består det omfattende faglige program af en blanding af praktikere og konsulenter.

Slagtegriseproduktion er overskriften for flere indlæg. Jørgen Jakobsen fra Låsby taler sammen med sin søn John om generationsskifte, Kenneth Poulsen fra Seges taler om billige alternativer til traditionelle slagtegrisestalde, og Ole Lund fra Danish Crown taler om optimering af slagtegriseproduktion.

Faktaboks

DanVets årsmøde

  • Finder sted 4. marts på Pejsegården i Brædstrup.
  • Arrangementet har bl.a. ni indlæg rettet mod udenlandske medarbejdere og yderligere 18 indlæg fordelt på to parallelle spor.
  • Tilmelding senest 25. februar.
  • Læs mere om årsmødet og tilmelding på danvet.dk.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle