Svineprisen stopper rutsjeturen efter 1,10 kr.-fald

Danish Crowns svinenotering er uændret næste uge.

Fra december til januar faldt Danish Crowns slagtesvinsnotering med 1,10 kr. fra 9,60 kr. til 8,50 kr. For søerne er noteringen 5,50 kr. pr. kg.

Efter et par hektiske uger som start på året er der nu faldet en smule ro på det europæiske marked for fersk grisekød, melder Danish Crown, som holder svineprisen i ro for både søer og slagtesvin næste uge.

"Varerne i spotmarkedet flytter sig relativt langsomt, men omvendt ser udbuddet ud til at være noget mindre, end det har været tilfældet i årets første uger. Det har været med til at skabe en bedre balance og stabilisere priserne", fortæller Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling, i deres markedsorientering.

Der er en jævn afsætning af bove, forender og brystflæsk, mens der fortsat er lidt tryk på skinker og især det britiske baconmarked.

Til landene uden for Europa er der en stabil afsætning til både Japan og Kina.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle