Svin:Trump-nederlag -dollarkurs falder til årets laveste

Af Jens Kornbeck, analytiker Agrocura

I fredags måtte Donald Trump trække sit forslag til en ny sundhedsreform tilbage. Det har i dagens handel fået USD til at falde over for Euro. Mens de amerikanske aktieindeks ligger til at åbne med væsentlige fald.

Trump led i fredags et nederlag, hvor hans forslag til en sundhedsreform blev afslået. Udover at han er blevet sat tilbage i forhold til det han lovede sine vælgere, tvivler markedet nu på hvor meget af hans politik han kan gennemføre og dermed hvor meget af han kan sætte gang i amerikansk økonomi. I dag bliver dollaren således handlet lavere i kurs 6,85 kr. tendensen gennem store dele af 2017 har været faldende, og nuværende niveau er det laveste i år.

Også aktiemarkedet i USA ligger til at starte ugen med fald i omegnen af -0,8 %. Det har ligeledes sat sine spor i Europa, hvor handlen er startet med fald på -0,5 % til -0,7 %.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle