Tyske slagtesvin stiger igen

Den tyske slagtesvinenotering tager i denne uge endnu et hop opad og stiger med knap 45 øre.

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 6 eurocent eller knap 45 øre til 1,55 € pr. kg svarende til 11,55 kr.

Det melder Danske Svineproducenter.
 
"Efterspørgslen efter slagteklare grise er fortsat stor på det tyske slagtesvinemarked og kan ikke dækkes af det forholdsvis lave udbud for tiden. Pga. varmen er mange grise ikke vokset som forventet og således ikke endnu slagteklare. Efterspørgslen stiger imidlertid, fordi flere og flere tyskere kommer hjem fra ferie. Desuden resulterer det lidt koldere vejr i mere grillaktivitet", lyder det.
 
"Nye prispositive impulser kommer også fra kødmarkedet. Som det forlyder fra Tyskland er forarbejdningsindustrien bange for, at priserne fortsætter med at stige i den nærmeste fremtid. Derfor bestiller forarbejdningsvirksomhederne og detailhandlen i øjeblikket lidt større mængder svinekød".
 
"Den tyske omsætterorganisation VEZG hæver således den tyske notering markant med yderligere 6 cent til 1,55 euro pr. kg. Man kan kun håbe, at det ikke igen er en overdrivelse af omsætterne, som fører til en modreaktion fra de store tyske slagterier i de kommende uger", skriver Danske Svineproducenter i markedskommentaren.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle