Undgå gebyr ved tom stald

Spar gebyr ved at opdatere data i CHR, hvis du har en tom stald.

Ved at opdatere dine oplysninger i CHR senest 14 dage, efter bekendtgørelsen om PRRS-reduktionsplanen trådte i kraft 15. maj, er det muligt at slippe for et gebyr.

Bekendtgørelsen gælder besætninger med flere end 10 dyr i kategorien søer, gylte og orner eller mere end 100 grise i alt, og Fødevarestyrelsen opkræver et gebyr til alle besætningsejere, der har registreret grise i CHR.

- Derfor er det en god idé at kontrollere, at dine oplysninger i CHR er korrekte. Der er nemlig ingen grund til at blive opkrævet gebyrer, hvis du ikke bruger stalden som produktionsejendom, fremhæver L&F Gris.

Oplysninger om antal dyr, og hvem der er ansvarlig dyrlæge, skal være opdateret senest 1. juni 2023.

L&F Gris afliver samtidig myten om, at man mister miljøgodkendelsen, hvis der ikke er dyr på ejendommen i CHR. Det sker kun, hvis der i tre sammenhængende år ikke er tilstrækkeligt produktionsomfang i staldanlægget.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle