Griseformand: Jeg har tænkt mig at blive længere end mine forgængere

Jeppe Bloch Nielsen agter at blive længere end sine forgængere, meldte han på generalforsamlingen hos Danske Svineproducenter.

Danske Svineproducenter har de senere år været ramt af to pludselige formandsskifte, som følge af formænd, der ikke ønskede at fortsætte.

Det bliver ikke tilfældet med den nuværende formand, Jeppe Bloch Nielsen, der sidste år afløste Kim Heiselberg, som trak sig. Før ham var det Torben Hauskov, der også kun var formand for en kort periode.

- Jeg har en forventning om at holde flere beretninger end de foregående formand, fastslog Jeppe Bloch Nielsen på generalforsamlingen for Danske Svineproducenter, der blev afholdt sideløbende med årets NutriFair i Fredericia.

I sin første formandsberetning kom han også ind på de svære tider, som præger grisesektoren i øjeblikket.

- Verden er nærmest vendt på hovedet, siden vi sidst mødtes ved generalforsamlingen i sommer. Og ligegyldigt hvad der sker, så vil der være et før og efter den 24. februar, hvor Rusland/Ukraine-konflikten startede. Vi svineproducenter står midt i en ekstremt udfordrende periode, hvor vi har oplevet det ringeste bytteforhold nogensinde. Noteringen har været nede på det laveste niveau i 18 år, og samtidig har vi oplevet de højeste råvarepriser, sagde Jeppe Bloch Nielsen, der pointerede, at den aktuelle virkelighed er svær at navigere i for griseproducenter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle