Grisetransport væltet i rundkørsel

I Sydøstjylland er en grisetransport med 107 grise i formiddags væltet på vejen.

En grisetransport med ca. 107 grise er i formiddags væltet i en rundkørsel mod slagteriet omkring Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter.

Til Ekstra Bladet fortæller vagtchef Hans Hoffensetz, at uheldet er sket i rundkørslen Rådvedevej/Skanderborgvej, og at Skanderborgvej har været spærret siden.

»Det er en traktor med vogn, hvor vognen er væltet. Grisene er væltet ud af vognen. Nogle er selvfølgelig kommet til skade,« siger vagtchefen til Ekstra Bladet og fortsætter:

»Vi arbejder ude på stedet med to dyrlæger. Det er selvfølgelig årsag til, at vejen er spærret,« forklarer vagtchefen.

Alternativet sikrer landmand borgmesterpost 22. november · 14:00

Ifølge Horsens Folkeblad blev traktoren ført af en 23-årig chauffør. Da han kom til rundkørslen, ville han tage en ekstra runde for at give plads til den kø af biler, der havde hobet sig op bagved.

Men efter den første runde kan han pludselig mærke, at der er noget, der rykker i traktoren. Ifølge hans egen fortælling når han lige at se vognen tippe om, hvorefter traktoren selv bliver løftet op, så den kun står på forhjulene.

75 levende dyr er nu kørt på slagteriet, hvor de vil blive slagtet med det samme. De resterende 32 døde enten ved ulykken eller er blevet aflivet.

Traktoren er her kort efter kl. 12 blevet flyttet, og vejen mangler blot at blive spulet, inden rundkørslen kan åbnes for trafik igen, skriver Horsens Folkeblad.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu