Gulddreng skal samarbejde med Økologisk Landsforening om rent grundvand

Der skal fokus på grundvandet, og derfor har Økologisk Landsforening fået en meget kendt frontfigur til at gå ind i sagen.

Måske de har betalt med guld, Økologisk Landsforening, der med en ny video,offentliggjort på Facebook, indleder et samarbejde med den tidligere sanger Gulddreng.

Med videoen håber foreningen, at der kommer fokus på grundvandet.

"Vi har indledt et samarbejde for at sætte fokus på det rene grundvand. Gulddreng har en blandet skare af følgere og blev spillet næsten lige så meget på P4 som på P3. Rent grundvand er noget vi alle interesserer os for", siger Line Hedeboe, kommunikationschef hos Økologisk Landsforening.

Genopstået popfænomen

Gulddrengs borgerlige navn er Malte Ebert. Den 25-årige sanger, som nu er bosat i København, opfandt figuren Gulddreng, som elsker champagne, guld og smukke damer, i 2016.

I to år turnerede han Danmark tyndt og fik alle til at synge med på sange som "Model" og "Se mig nu". Men siden Malte Ebert i februar 2018 offentliggjorde, at Gulddreng stoppede karrieren, har der været fuldstændig stille på Facebooksiden, der har over 129.200 følgere og fået 127.800 ' synes godt om'.

Men godt halvandet år senere dukkede der tirsdag aften pludselig et nyt opslag op fra Gulddreng.

I en ny video er Malte Ebert med et skilt, hvor der står 'Jeg elsker økologi', på brystet på vej til en stor villa for at mødes med Gulddreng, som han ikke har besøgt i flere år. Det regner og tordner, og først vil Gulddreng ikke hjælp Malte med at redde grundvandet.

Men for en pris på én million kroner, indvilger han alligevel i at hjælpe sangeren én sidste gang.

Landbrugsavisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Økologisk Landsforening om, hvorfor man vælger at hyre en figur som Gulddreng til at sprede sine budskaber, men foreningen ønsker endnu ikke at kommentere yderligere på samarbejdet.

Line Hedeboe fortæller dog, at der kommer endnu en video fredag.

Har I betalt en million for samarbejdet?

"Nej, det har vi ikke", siger Line Hedeboe og griner.

Til videoen skriver Gulddreng fra sin Facebook-profil:

"Reklame i samarbejde med Økologisk Landsforening. Fordi en genopstandelse ikke er gratis. Bare spørg Jesus. P.S. Nu har jeg råd til at købe Grønland."

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle