Hædret for 40 år på gods

Flemming Rasmussen hædres for markarbejde i 40 år hos Gyllingnæs Gods.

Flemming Rasmussen, Gyllingnæs Gods, blev hædret med legat for 40 års lang og tro tjeneste på generalforsamlingen i Landboforeningen Odder-Skanderborg den 15. marts.

Han begyndte på godset som elev den 1. august i 1975 og har siden arbejdet i markbruget.

"Markarbejdet udføres perfekt, og maskinerne efterses og klargøres. Der bliver ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Du kender Gyllingnæs og alle dens jorde, skove, strandenge og dræn, ja, alle kringelkroge," sagde foreningens formand, Jens Gammelgaard.

Ved overrækkelsen blev det sagt, at Flemming Rasmussen altid har mødt smilende og i godt humør, at han er pålidelig og diplomatisk, hjælpsom, grundig og vellidt blandt kolleger.

Video: Sådan klarer dansk verdenspremiere sig på den store sceneMaskiner 17. november · 14:34

"Du er en fantastisk medarbejder og et forbillede for mange," lød det ved overrækkelsen til Flemming Rasmussen og hans hustru, Jonna.

Flemming Rasmussen fik sidste år tildelt Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje for de 40 års ansættelse på Gyllingnæs.

En gruppe unge landmænd fra Odder- og Skanderborg-egnen fik desuden en økonomisk håndsrækning til deres uddannelse på generalforsamlingen.

Foreningen uddelte legatmidler fra Simon Stavsballes Legat til landmænd under uddannelse. Der blev også ydet støtte til Landboungdom og foreningen ”Kultiverne”.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu