Hardi-bomme i nye bredder

Hardi kommer til Agritechnica med en række opdateringer, blandt andet Delta Force sprøjtebomme i nye udgaver.

Programmet af Hardi Delta Force bomme er blevet stadig udvidet siden introduktionen for tre år siden, og på dette års Agritechnica i november føjes nok et par muligheder til programmet i form af en ny Delta Force bom på 24 meter to-foldet samt nye 27 til 30 meters i tre-foldede udgaver.

»Ja, i år må vi sige, at vi ikke kommer til Agritechnica med en række helt nye sprøjter. Til gengæld har vi opdateret programmet vidt og bredt«, sagde produktchef hos Hardi, Christoph Schulze Stentrop under Agritechnica Preview for nylig.

Nyt i programmet er således en to-foldet 24 meters Delta Force bom, der kan leveres til både Navigator 4000, 5000 og 6000 samt til Commander 4500 og 5500. Dertil kommer tre-foldede versioner på 27, 28 og 30 meter, som giver stor fleksibilitet, idet man kan vælge at folde bommen ud helt eller delvist.

Forholdsvis ny er også Hardi’s brug af kulfiber til afvigerleddet på den 39 meters udgave af Delta Force. Baggrunden er et ønske om at nedbringe vægten jo længere væk fra centerparten, man kommer, samtidig med at styrken bevares.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle