Hele tre appelsiner i pelsavlernes turban

Pelsboss: Kun de store vil klare sig i Kina.

Man skal ikke tro, at man tager til Kina, og at man efter seks måneder tjener styrtende med penge. Man skal være tålmodig og være i stand til at vente på, at der kommet er afkast.

Det sagde Thorkil Kastberg Christensen, der er formand for Danish Chinese Business Forum på foreningens årsmøde, der blev holdt hos Kopenhagen Fur i Glostrup.

»Det har Kopenhagen Fur har forstået. De har sat sig ind i, hvad der skal til og både brugt de menneskelige og finansielle ressourcer, der skal til for at etablere sig,« sagde Thorkil Kastberg Christensen.

At Danish Chinese Business Forum valgte at holde årsmødet hos Kopenhagen Fur, var adm. direktør Torben Nielsen stolt og glad over. Og at både den kinesiske ambassadør Liu Biwei og statsminister Helle Thorning-Schmidt deltog, var yderligere to appelsiner i pelsavlernes turban.

»Det tager vi som en anerkendelse af vores indsats og den fremgang vi har haft i Kina gennem mange år,« siger Torben Nielsen.

»Mellem 400 og 500 danske virksomheder eksporterer til Kina. Min erfaring er, at det er de rimeligt store virksomheder, der klarer sig i Kina. De små har det vanskeligt, og jeg tror, at eksporten i Kina i mange år fremover fortsat vil være koncentreret på få men store virksomheder,« sagde Torben Nielsen.

Emneord

video , pelsdyravl

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle