Her er LandboUngdoms nye ledelse

LandboUngdom har fået nye ansigter i ledelsen. De blev valgt ind til foreningens generalforsamling lørdag 2. april.

Da LandboUngdoms medlemmer var til Årsmøde på Grindsted Landbrugsskole lørdag d. 2. april, fejrede man landsorganisationens 50 års jubilæum. Samtidig blev nye ansigter valgt ind i ledelsen, og den konstituerede formand Peter Jørgen Kock kunne veksle sin konstituering til et fuldtidsformandskab.

Det skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse.

Peter Jørgen Kock fra Fyn var eneste kandidat til formandsposten, men det skal dog ikke ødelægge glæden ved hans nye post.

"Det kunne have været bedre med et rigtigt spændende formandskampvalg, men jeg kan jo også vælge at se det som et skulderklap, at ingen har villet stillet op mod mig til formandsposten.

Jeg har været konstitueret i seks måneder og må sige, at jeg er blevet utrolig glad for opgaverne. Derfor glæder jeg mig foreløbig til de næste to år og ser masser af spændende opgaver, som skal løses," siger Peter Jørgen Kock, formand for LandboUngdom.

Der imod var der kampvalg til alle landsudvalgene og til selve landsledelsen. Ifølge den nye formand et tegn på en enorm opbakning til LandboUngdom fra medlemmernes side. 

Til Årsmødet var der naturligvis valg til ledelsen og til de landsdækkende udvalg i LandboUngdom. Landsledelsen fik tre nye medlemmer og en ny suppleant.

De nye ledelsesmedlemmer er: Christian Mark, Morsø LU, Simon Jensen, Midtjysk LU, Mathias Hansen, Holbæk Odsherred LU og den nye suppleant er Anders Kidmose, Koldingegnens LU.

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle