Her er Ticans nye direktør

Erfaren slagterimand skal stå i spidsen for det nye, samlede Tican Fresh Meat.

Det bliver den erfarne slagterimand Niels Jørgen Villesen, der skal overtage posten som adm. direktør, når Ove Thejls stopper til 1. maj, oplyser Tican.

Dermed får Tican en erfaren og velkendt mand i spidsen. De sidste 17 år har Niels Jørgen Villesen nemlig varetaget posten som økonomidirektør i selskabet og kender derfor forretningen grundigt.

'”Vi har store forventninger til Tican, og vi ønsker fortsat at udvikle og drive en moderne og
effektiv slagterivirksomhed på det danske marked”, udtaler Frank Duffe, bestyrelsesformand i Tican, der han ser frem til at fortsætte samarbejdet med den nye administrerende direktør.

"Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige direktør til at overtage posten efter Ove Thejls. Niels
Jørgen Villesen har spillet en central rolle i den succesfulde turnaround og han har et særdeles
godt kendskab til virksomheden.”

Niels Jørgen Villesen blev ansat i Tican i 1998 og har siden 2002 kørt parløb med Ove Thejls.

Den afgående direktør mener, at det er et godt valg til posten.

"Niels Jørgen har været økonomidirektør i mange år og har været med i alle virksomheden up's and down's, med etablering af datterselskaber og transaktionen over til Tönnies. Han kender forretningen ud og ind og kan også tilføre kompetencer på andre områder. Han er helt klart en naturlig arvtager", siger Ove Thejls.

I forbindelse med direktørskiftet udnævnes Jens Røjkjær Lyhne som ny økonomidirektør. Jens Røjkjær Lyhne vendte i 2018 tilbage til Tican efter i en årrække at have været væk fra virksomheden og har i denne periode haft direktørposter i flere virksomheder i Thy.

Der oprettes endvidere en ny stilling som produktionsdirektør fra august 2019. Stillingen besættes af Carsten Ole Hansen, der kommer fra en lignende stilling hos Scandi Standard i Sverige. Carsten Ole Hansen har tidligere arbejdet som produktionsdirektør hos HK Scan i Sverige og tidligere som produktions‐ og fabrikschef hos Danish Crown, oplyser Tican.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle