Her skal man have en presser for at være med

Halmpresning på en lang sommeraften blev til en hyggelig stund.

På en af de lange, lyse augustaftener trillede Signe Vestergaard Kronby ud til sin far, Svend Aage Vestergaard, da han pressede halm hos Steffen Pilegaard nær Odense. 

- Vi driver en kvæggård med 55 malkekøer, halvt holstein og halvt jersey. Og så får vi halm fra Steffen og bytter med noget gylle, siger Signe Vestergaard Kronby. 

Du kan også deltage i Skyd Høsten med dine billeder og video her.

Mens Signe afleverede aftensmaden kom hendes mor, Helle, trillede med endnu en presser. 

- Hun havde kørt og presset på en anden mark, men ville lige se hvordan det gik. Og midt i det hele kom så Steffen gående. Og så jokede vi og sagde, at her skal man have en presser for at være med, fortæller Signe Vestergaard Kronby. 

Og så kunne det ikke være anderledes, end at Steffen Pilegaard hentede sin småballepresseer, bare for at vise at han kunne. Og på den måde fik de fire fynboer sig en hyggelig snak og et New Holland-topmøde med en NH D1000, NH 376 og en NH 658. 

- Det var absolut en hyggelig aften med en fin solnedgang. Og steffen er altid flink til at komme og få en snak, siger Signe Vestergaard Kronby, der altså sammen med familien kunne få et godt læs halm i hus til køerne på Fuglsøgaard. 

Med de indsendte fotos deltager Signe Vestergaard Kronby i konkurrencen Skyd Høsten Bedst.


Skyd Høsten er et samarbejde med Maykers.dk. Maykers har samlet over 200.000 produkter fra 200 forskellige forhandlere til landbrug på en samlet platform, så du nemt kan finde alt du skal bruge til dit landbrug. Opret en gratis konto og find alt til høsten allerede i dag.

Faktaboks

Skyd Høsten 2022 - Sådan gør du

Sådan deltager du:

Skyd Høsten Bedst:

  • Hovedpræmie: Høstfest til 25.000 kr.
  • Ugevindere: Gavekort til Maykers på 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Lodtrækning blandt alle indsendte billeder og videoer: Gavekort til Maykers på 5.000 kr.
  • Lodtrækning blandt alle indsendte billeder og videoer: 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Gris, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi op til 1.749 kr.

Skyd Høsten Først:

  • Skyd en af de 13 afgrøder først og vind et gavekort til Maykers på 800 kr.
  • Årets 13 afgrøder: Vinterbyg, vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug, havre, alm. rajgræs, rødsvingel, engrapgræs, hvidkløver, spinat til frø og hestebønner.
  • De resterende afgrøder, vi mangler at få indsendelser på, er: Triticale og hestebønner.

Emneord

Skyd Høsten 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle