Himmerlandskød afviser rygter: Vil ikke købe op i Skare-koncernen

Ejer af Himmerlandskød Lars Andersen er ikke interesseret i at overtage dele af Skare-koncernen.

Mens nyhederne kommer ind i en lind strøm om konkurser og fremtiden for den skandaleramte kødkoncern Skare, har der svirret et rygte i Nordjylland. 

Rygtet gik på, at konkurrenten Himmerlandskød var den oplagte køber af Skare-koncernen, men det afviser indehaver Lars Andersen nu pure.

Himmerlandskød er på ingen måde interesseret i at overtage hverken det hele eller dele af Skare. Det fastslår Lars Andersen over for branchemediet Food Supply ifølge Nordjyske.

- Jeg kan ikke se, at det skulle kunne passe ind i vores forretning. Hvad angår slagtehuset i Aarhus, er der slagtekapacitet nok i Danmark uden det. Og hvad angår Skare Meat Packers, så er den forretning jo bygget op om udenlandsk kød - og vi har kun dansk kød, påpeger Lars Andersen.

Delika Food Group (DFG) har overtaget Skare-familiens pålægsvirksomheder med 193 medarbejdere. Det omfatter to kødforædlende fabrikker i henholdsvis Christiansfeld og Aarhus.

Selskaberne var nogle af de få i Skare-koncernen, der tilsyneladende ikke var omfattet, da otte selskaber - herunder Skare Meat Packers - i sidste uge blev begæret konkurs.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle