Hovsa- Tre-årige Jonas nåede ud til mejetærskeren, men glemte bukserne

Når man er tre år og vild med traktorer og store maskiner, er det ikke altid der er tid til at få tøj på, når maskinerne kommer forbi.

"Traktoooooor" råber Jonas og kravler op på gyngestativet i haven, for at have bedre udsyn til mejetærskeren. Da den store maskine triller forbi, vinker piloten sødt til Jonas og hans storesøster, der står nede ved siden af. 

Den knap tre-årige Jonas er vild med alt, hvad der hedder landbrugsmaskiner. Som det ses på billedet, er selv bukserne ligemeget, når der er maskiner i marken.  

Jonas bor sammen med sin mor, far og storesøster i den lille by Jordrup som ligger nordvest for Kolding.

"Vi er tit steder, hvor der er traktorer,  for eksempel på dyrskuer og han skal altid op at sidde i alle maskinerne" fortæller hans mor Mariann Jensen til landbrugsavisen dk.

Hvorfor Jonas allerede nu er så vild med maskinerne, har hun også et bud på.

"Det må være gener fra både hans morfar, far og jeg. Morfar har en lille hobby ejendom med tre køer, høns og traktor og Jonas elsker at være deroppe. Jeg selv er uddannet landmand på Gråsten og hans far er uddannet maskinfører", siger Mariann Jensen.

Billedet er taget i familiens egen have. Marken udenfor dyrkes af en landmand, der bor i nærheden. Udover planteavl har han også produktion af kyllinger.

De er ikke færdige med at høste endnu. Jeg kender ikke til udbyttet, men det er i hvert fald ikke lige så godt som sidste år, fortæller Mariann Jensen og oplyser at de selv har været ude i marken foran huset og kigge lidt på kornet. 

Sidste år glemte lille Nohr også at tage bukser på, da han skulle ud og se mejetærskeren.
 

Mariann Jensen deltager i "Skyd Høsten Bedst" med sit indsendte billede.

Du kan selv deltage i "Skyd Høsten Først" og "Skyd Høsten Bedst" her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i 15 forskellige afgrøder. Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Alle afgrøder er høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Emneord

Skyd Høsten 2018

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle