Hvorfor har Torkild meldt Jens Jørgen til politiet? Digt videre og vind chokolade

Afsnit 15 af Landbrugsavisen.dk's læser-julemysterium.

Læs de foregående afsnit her. 

"Det tror jeg måske nok jeg har, det var vist den seneste kontrollant, jeg havde besøg af, og jeg kan se, at han ikke er helt færdig derude, eftersom døren stadig står åben."

Det er ikke helt samme historie som politiet var bekendt med, og som Torkild tidligere havde indtalt på chefens telefonsvarer, så Jens Jørgen må lige forklare sig lidt tydeligere, og de går ind i køkkenet.

Politiet undrer sig lidt over, hvordan der ser ud efter ildebranden i adventskransen og ikke mindst Karen, der sidder midt i rummet stablet op med Arlakasser, og teksten på hendes ben giver også politiet et smil på læben.

Politiet fortæller, at Torkild er bragt til hospitalet stærkt dehydreret.

"Jens Jørgen, hent lige et par stænger kringle i fryseren og lav en spand kaffe, det her kan vist godt trække lidt ud," sagde Karen med rystende stemme...

 

Digt  næste afsnit - afsnit 15 - af vores julekalender og vind lækker chokolade. Max 150 ord. Afsnittene udvælges af redaktionen.

Afsnit 14 var skrevet af  Mette-Marie Clements. Mange tak for bidraget. Vi kvitterer med chokolade.

Send dit bud på næste afsnit til konkurrence@landbrugsmedierne.dk eller skriv som kommentar herunder inden midnat i dag, torsdag 15. december.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle