International mejeri-konkurrence i Herning aflyses

Dette års udgave af International Food Contest (IFC) i MCH Herning Messecenter aflyses på grund af risikoen for spredning af corona.

International Food Contest (IFC) i MCH Herning Messecenter er blevet aflyst på grund af risikoen for spredning af coronavirussen.

"Med de kendte restriktioner for begrænsning af Covid19-smitte, ser vi os desværre ikke i stand til at gennemføre IFC 2020. Derfor har vi besluttet at aflyse arrangementet og melde det ud allerede nu – ikke mindst af hensyn til vores samarbejdspartnere, mejerierne, vores Crew/kittelfolk og de faglige dommere. Vi foretrækker at være på den sikre side, og ser frem til at komme stærkt igen i 2021. ’Better safe than sorry’", udtaler formand for IFC’s udstillingsudvalg, Søren Jensen i en pressemeddelelse.

IFC er et årligt mejerifaglige arrangement i Herning, der foregår over tre dage. Der er blandt andet faglige bedømmelser af ost, smør og andre mejeriprodukter.

"Det har ikke været nogen let beslutning, og derfor glæder det mig, at der er 100 procents opbakning til aflysningen – både blandt udstillingsudvalgets medlemmer og branchen som sådan", fortsætter han.
 
Efter planen skulle IFC 2020 have fundet sted fra den 29. september til 1. oktober side om side med den store FoodTech-messe, hvor leverandører af maskiner, udstyr, ingredienser og hjælpestoffer til fødevareindustrien udstiller.

FoodTech vil blive afviklet i år efter de retningslinjer der er gældende for storcentre og messecentre.

Emneord

coronavirus

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle